Hei Kaikille!

Kukkailua.fi on yhteisö kaikille kukkasidonnasta kiinnostuneille, niin harrastelijoille kuin ammattilaisillekin. Myös vasta kukkasidontaan tutustuvat voivat löytää sivustolta vinkkejä harrastuksen aloittamiseen. Sivustolta löytyy ohjeita kukkien sitomiseen, vinkkejä ja vihjeitä yhä kauniimpiin malleihin sekä inspiraatiota sekä kotimaasta että ulkomailta. Kukkailua.fi:n monipuolisesta sisällöstä vastaavat kaikki sivuston käyttäjät heidän kokemuksistaan on varmasti hyötyä jokaiselle kukkasidontaa harrastavalle.

Kukkailua.fi sivusto on ensimmäinen suomalainen kukkasidonnan verkkosivusto, joka perustettiin lokakuussa 2013. Sivusto on ollut jonkin aikaa tauolla mutta nyt avautuu uudestaan.

One Reply to “Hei Kaikille!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *